Pályázatok

A Magyar Turisztikai Ügynökség Zrt. és a Kisfaludy2030 Turisztikai Fejlesztő Nonprofit Zrt közösen pályázatot hirdetett a minőségi szolgáltatási szint emelésének megvalósítása érdekében.

A konstrukció célja a turisztikai vonzerőkhöz kapcsolódó és a turisztikai vonzerők közelében található magánszálláshelyek és egyéb szálláshelyek általános minőségének és szolgáltatási színvonalának emelése, a szálláshely működéséből származó árbevétel által a profitabilitás és a fenntarthatóság növelése, a turisztikai szektor adófizetési képességének erősítése, az adófizetési morál javítása.

Annak érdekében, hogy a magyarországi szálláshelyek és desztinációk meg tudjanak felelni a modern, XXI. századi turizmus kihívásainak és a vendégek igényeinek, elengedhetetlen a szükséges, fenntartható és minőségi szálláshelykínálat biztosítása.

 

 

 

 

Mikro-, kis- és középvállalkozások versenyképességének növelése célú hitelprogram

 

 

 

 

Napelem pályázat

A projekt keretében az Aranymandula Apartmanok Kft. 8243 Balatonakali Levendula sétány 50. cím alatti székhelyén hajt végre napelemes rendszer telepítést. A fejlesztés során a székhely épületén egy 8 kW-os rendszer kerül telepítésre. A telepítésre kerülő rendszer 26 db VSUN polikristályos napelem cellából és 1 db GROWATT 3000TL3-S és 1 db GROWATT 5000TL3-S (összesen 8 kW) inverterekből, valamint a működéshez szükséges további eszközök (kábelek, csatlakozók, stb.) áll. A rendszer mérete az előző évi villanyszámlák alapján került meghatározásra. A telepítést követően várhatóan nagymértékben csökken a cég nem megújuló energiából előállított energiafogyasztása. A fejlesztés jelentős mértékben hozzájárul a hazai és uniós törekvésekhez a megújuló energia hasznosítás/kapacitások növelése és a károsanyag-kibocsátás csökkenése terén.

Pályázó neve: MRV UPPT Korlátolt Felelősségű Társaság
Projekt megnevezése: Napelemes rendszer telepítése az MRV UPPT Korlátolt Felelősségű Társaságnál
OP név: GINOP
Pályázati kiírás megnevezése: GINOP-4.1.3-19 - Napelemes rendszer telepítésének támogatása mikro-, kis- és középvállalkozásoknak
Projekt helyszíne (régió): Közép-Dunántúl
Projekt helyszíne (megye): Veszprém
Projekt helyszíne (település): Balatonakali
Megítélt összeg: 1 600 000 Ft
Támogatás aránya: 100
Támogatási döntés dátuma: 2019.12.18
Forrás: ERFA
Ország: Magyarország
Uniós társfinanszírozási ráta: 100 – ERFA
Projekt összköltség: 1 600 000 Ft