Gasztrokultúra és a bor szerelmeseinek
Családi vállalkozás ahol a felmenők az 1700-as évek elején kezdtek bort készíteni a festői szépségű Nivegy völgyben lévő szentantalfán.
A Szentantalfai Pincészetnél lehetőség nyílik a vendégek részére bio borok kóstolására, kemencés vacsorára, vagy részt vehetnek szervezett bortúrán, mely 4 pincét és egy éttermet érint.
A KóBor túrát 4 pince és egy étterem keltette életre a Balaton-felvidéken.
A szervezett túra alkalmával bemutatják a gyönyörű mediterrán Nivegy-völgyben, a helyi kiváló minőségű és sokszínű borokat és nagyszerű magyaros tájjellegű ételeket.
A túra résztvevőit egész évben minden pénteken bortaxi szállítja a pincék között.
A négy családi pincénél 3-3 fajta bort kínálnak és a program végén a Zsóka fogadóban vacsorával várják a vendégeket.

A Balatoni Gasztrotérkép segít eligazodni a Balaton régióban járó vendégeknek éttermeket, borászatokat, cukrászdákat és egyéb gasztro-helyszíneket mutat be, ahol folyamatos és magas minőségű a vendéglátás, legyen szó street foodról, házias vendéglőről, újhullámos étteremről, egyszerű bisztrókonyháról, termelői piacról, kis pincészetről, vagy komoly méretű borászatról.
Vendéglátó partnerünk a Fék étterem az Aranymandula Apartmanoktól 200 méterre található, ahol családias hangulattal várják a vendégeket. Magyaros, és erdélyi ételeket kínálnak, de figyelnek a gasztronómia nemzetközi trendjeire és a korszerű táplálkozás követelményeire is. Tócsit rendelni kötelező.

Helyi gazdák termékeit sajtot, húsárút, bort és más kézműves termékeket kínál a piac.