Vízitúrák, vizes sportok

Megnyílt a Balaton első vízitúra tanösvénye a Nádi szél tanösvény.

Szállj kenuba, éld át a Balaton életérzést, gyönyörködj a tájban, csodáld meg a Balaton elképesztő gazdag élővilágát, élvezd a Balaton első vízitúra tanösvényét!

 

 

 

A három kilométer hosszú, hat állomásos tanösvényen akár szakvezetett túra keretében, akár önállóan, GPS koordinátákat követve, illetve QR kódokat leolvasva kényelmes, biztonságos kenukban evezhetünk és fedezhetjük fel az öblöt és annak élővilágát.

 

 

 

Vízibicikli, az örök klasszikus

A Balaton-parti strandok kölcsönzőinek a legnépszerűbb eszköze évtizedek óta. Előnye, hogy összekapcsolja az aktív pihenést a passzívval.

Nagy felületén többen is elférnek, míg a többiek tekernek, te nyugodtan süttetheted magad a hátsó placcon, aztán fordítva. 

 

 

 

Balatonakali gyerekbarát strand, vízi csúszdával, focipályával, strandröplabda pályával, könyvtárral, elkerített partszakasszal babák részére, homokozóval, játszótérrel, kézműves foglalkozásokkal, füves, árnyas piehnőkkel várja a vendégeket. A strand az Aranymandula Apartmanoktól 200 méterre található. 

 

 

 

 

Ökoturisztikai látogatóközpont

Az ország egyik legszebb helyén, Badacsonylábdihegyen található az Ökoturisztikai Látogatóközpont, amely egész évben, változatos programokkal, tárlatvezetéssel, szakavatott és elhivatott kollégákkal várja mindazokat, akik többet szeretnének megtudni a Balatonról és annak környékéről.